Forkæl din hundForkæl din hund

Categories:

Dette indhold er sponsoreret

Din hund er der altid for dig, så hvorfor ikke forkæle den lidt? For det er vigtigt at have en sund og glad hund, så den kan få et så godt liv som muligt. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan forkæle din hund.

Få din hund passet med Dogley

Dogley er en hundepasningsapp, der gør det nemt og bekvemt for dig at få passet din hund. Dogley finder en hundepasser i nærheden af dig, som passer til netop din hunds behov.

Du kan vælge mellem forskellige pakker, alt efter hvor ofte du har brug for at få passet din hund. Dogley sikrer desuden, at alle deres hundepassere er godkendte af Dansk Kennel Klub, og at de har stor erfaring med at passe hunde.

Det er billigt at få sin hund passet med Dogley, særligt hvis du bruger en Dogley rabatkode.

Tag ud i naturen med din hund

En af de bedste måder at få motion og frisk luft på er ved at tage sin hund med ud i naturen. Dette kan man gøre på flere forskellige måder, alt efter hvor man bor.

Hvis man bor tæt på en skov, kan man for eksempel tage sin hund med på en lang gåtur rundt om søerne eller inde i selve skoven. På denne måde får din hund også mulighed for at løbe lidt frit rundt, og dette er god motion for både dig og din hund.

Hvis I ikke bor særlig tæt på en skov, kan I stadigvæk finde et grønt område at gå tur i, for eksempel en park eller lignende. I parken vil der typisk være græsarealer, som din hund kan løbe frit rundt på.

Det er dog vigtigt at have sin hund under kontrol og vise hensyn over for andre, da der ofte er andre mennesker og dyr i parken, særlig hvis du går tur i en af Københavns store parker som Fælledparken eller Østre Anlæg.

Køb kvalitetsfoder

Når man køber foder til sin hund, er det vigtigt at vælge foder af høj kvalitet. Dette gælder især, hvis man har en hund med allergier eller andre problemer med mave-/tarmsystemet.

Hunde kan have problemer med at fordøje maden, hvis den er for fed eller for tung i smagen. Derfor er det vigtigt at finde en fodertype, der passer til din hunds alder, størrelse og behov. Nogle hunde har brug for foder, der indeholder flere vitaminer og mineraler end andre.

Hvis du er i tvivl om, hvilket foder du skal give din hund, kan du altid spørge din dyrlæge eller en anden professionel.

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på, hvordan du kan forkæle din hund bedst muligt.