Få et billede af kæledyret på dit iPhone coverFå et billede af kæledyret på dit iPhone cover

Categories:

Det er skønt at have et kæledyr, og det kan være fristende at vise det frem til så mange som muligt. Derudover er det jo også rart altid at have et billede af sit kæledyr ved sin side, nu hvor man ikke må have det med sig overalt, og det kan du gøre ved at have et billede af dit kæledyr på dit iPhone cover.

Beskyt din mobil

Det er vigtigt at beskytte sin telefon, da vi er afhængige af den i mange forskellige områder af hverdagen. Din mobil er dit kort og GPS, den er din lommeregner, den er din lommelygte, den er din avis, den er din kilde til information, og den er din kontakt til omverdenen. Det er træls at stå i en situation, hvor du har brug for din telefon, men du har tabt den, og den er gået i stykker. Med et cover kan du bedre undgå den slags problemer, så din mobil altid er velfungerende og ved hånden, når du har brug for den.

Mange cover designs

Der findes mange forskellige covers i dag til mange forskellige telefoner. Når du køber et cover, er det vigtigt, at du køber den rette til lige præcis den mobil, som du har. Det er ikke nok at vide, at det er en iPhone; du skal vide, hvilken slags iPhone det er, så den passer ordentligt på din mobil. Det rette cover kommer også med de rette placeringer til mobilens kamera og knapper, så du stadig kan bruge alle telefonens funktioner som normalt. Det er i hvert fald træls at ende med et cover, som du ikke rigtig kan bruge alligevel.

Design dit eget cover

Hvordan vil du gerne have, at dit cover skal se ud? Skal det være én hel farve, skal det være mønstret, vil du have et bestemt motiv på? Du kan vælge imellem de mange designs, der allerede findes, eller du kan lave dit eget design. Kæledyret kan komme bagpå din iPhone, men du kan også vælge noget helt andet, hvis du hellere vil det. Der er også mulighed for et gennemsigtigt cover, så du kan skifte det, du viser frem på telefonens bagside.

Dit personlige cover

Du kan sætte et personligt præg på dit cover med et billede af dit kæledyr, så du har det ved din side, hvor end du tager hen. Beskyt din telefon og nyd det søde billede af dit kæledyr.