Bliv klog på dit kæledyrBliv klog på dit kæledyr

Categories:

Har du brug for hjælp til at få besvaret spørgsmål omkring dit kæledyr og kan du have svært ved søge efter den nødvendige? På Dyreportal.dk er der lavet en komplet blog, fyldt med besvarelser på mange spørgsmål som man brænder inde med. På portalen kan du kvit og frit, læse alle indlæggene helt gratis. Synes man der mangler noget, kan man altid sende en forespørgsel til kundeservice.

Læs alle blogindlæg om kæledyr her. Klik ind og find alt den viden du søger.

 

Hvilket gode råd kan man læse om?

Der lavet masser af forskellige blogindlæg på siden og nedenfor er lavet en liste med de 4 mest læste blogindlæg.

 

  1. Læs om allergivenlige hunde og om de overhovedet er allergivenlige

Et lille udsnit: Der er ingen tvivl om, at det er rigtig ærgerligt at have allergi overfor hunde – især hvis du så inderlige ønsker dig en hund. Det kan man jo godt forstå, at du gør – for hunde er simpelthen bare nogle fantastiske skabninger, og de bringer så meget glæde i ens liv! Hvis du er allergiker og gerne vil have en hund, så synes du nok, at det lyder helt fantastisk med en allergivenlig hund.

 

  1. Gode råd når man køber hund

Et lille udsnit: Dette skal du altid spørge opdrætteren om, når du skal købe hund

At anskaffe sig en hund er en stor beslutning, og med den beslutning hører der sig også et kæmpestort langvarigt ansvar med, som du som kommende ejer står med. Når man skal have hund, er den en god idé at gøre sit forarbejde godt, for så vil du helt klart lette dit eget liv, men også hundens kommende liv hos dig ikke mindst. Vi kan desværre ikke komme udenom at der findes folk som ikke har rent mel i posen, når det kommer til opdræt af hunde. Det er hverken sjovt for dig som ejer, eller for hunden hvis der skulle opstå komplikationer af nogen art som følge af dårligt opdræt.

 

  1. Træn din hund derhjemme

Et lille udsnit: Der er forskellige indgangsvinkler på hvordan man kan gribe træningen an. Meget tidligt i hundens liv kan man vænne den til at at være alene i kort tid – faktisk bare et par få minutter, hvor du lige hurtigt forlader matriklen. Det kan for eksempel være, når man lige går ud med skraldespanden, skal tømme postkassen eller andet, som tager under et minut. Dette kræver det store forarbejde i form af øvelser, men det er vigtigt at man mere ser det som en del af dagligdagen at man lige er væk nogle sekunder – og dermed gør det til en naturlig ting.

 

 

  1. Regler i hundeskove – Guide

Et lille udsnit: Regler i hundeskove: Hundeskove er inden for de seneste år blevet mere og mere populære og ses efterhånden i flere byer rundt i landet. Og det er ikke uden grund, at hundeskovene vinder frem. Hundeskove er nemlig et fantastisk tilbud til folk med hunde, hvor man har mulighed for, på lovlig vis, at slippe sin hund løs, uden at skulle bekymre sig om, at den løber væk. Samtidig er hundeskoven et sted, hvor hunden får mulighed for at blive socialiseret med andre hunde, mens både du og hunden, får god motion.

 

 

Find din viden på Dyreportal.dk

Læs dig til den korrekte viden på dyreportalen. Udover blogindlæg, kan du altid bruge deres forum som er gratis og et godt sted at søge specifikke spørgsmål.